Olin siellä Hengitysyhdistyksen tapahtumassa. Ensimmäinen kerta kun osallistuin vastaavaan, järjestävät syksyisin ja keväisin. Ensimmäisenä ilmoittautuessa mulle todettiin etten ole maksanut osallistumismaksua. Jaa, en vai. Muistelen että nettipankin kautta maksoin kun ilmoittautumispuhelu loppui eli aika päivää sitten jo. No, asia jäi mua nakertamaan siellä tietenkin koko ajaksi ja lopulta parin tunnin päästä sitten tein lähtöä pois.
Muistelin kuitenkin edelleen ko maksua ja juttelin että josko maksaisin sen siinä käteisellä ja tarkistetaan myöhemmin miten asia on. Eivät huolineet maksua siinä, selvitetään myöhemmin.
Odottelin siinä sitten tilaisuutta kysellä "tuotekassin" perään, luvattiin mainoksessa jokaiselle osallistujalle. En nähnyt siellä mitään ja kaikki huiteli kuka missäkin. Lopulta sain yhtä henkilöä hihasta kiinni, nolona kysyin ja juu.. "tuolla hallin keskellä" *osoitti jonnekin epämääräiseen suuntaan* "on vastauslomakkeita, täytä se niin saat kassin". Löysin sitten vihdoin paikan, täytin kyselyn ja sain kassini.
Koko iltapäivä oli jotenkin aikataulutettu oudosti: tapahtumia samanaikaisesti päällekkäin eri puolilla hallia ja jos toinen loppui hieman myöhässä, et ehtinyt ajoissa toiseen kohteeseen. Öh.

Ja se ilmoittautumismaksu: Tarkistin koneelta, olen maksanut sen jo 5.4.2007.
Kele!!