Poika tuskin tulee enää muistamaan tapahtunutta eikä teho-osastoaikaakaan. Herätessään aina hätääntyy mutta rauhoittuu kun kerrataan missä on ja miksi.
Tänään ollut levollisempi kuin eilen, nukkuu paljon. Hyvä niin.

Tapahtuneesta siis ei poika pysty koskaan ilmeisesti kertomaan joten jo hänenkin takiaan olisi hyvä saada tietää mitä tapahtui. Tänään ei poliisiin saatu yhteyttä enää, huomenna jatketaan.
Jos tyttäreni ei saa riittävästi tietoja niin isä pyysi minua äitinä vaatimaan tietoja koska mehän ne lähiomaiset ollaan ja meille pakko kertoa (vain onko kun poika kuitenkin täysi-ikäinen..???????????????????) koska poika tiedoton. Parempi niin, olen rauhallisempi asioidessani kuin isä (omakehu haisee..) Ja miniä on avovaimo eli en tiedä saisiko hän tietoja tyttöä paremmin? Miniä kuitenkin sitä mieltä että mieluummin minä yritän.

Harmittaa nyt kun tuli ne housut ja huppari heitettyä roskiin sairaalassa vain vuorokausi ennen kuin kuultiin että onkin poliisijutusta kyse! Mutta varsinkin miniällä hyvinkin tarkat muistikuvat ennen ehjien vaatteiden rei´istä eli edes se tieto on jos tarvitaan johonkin.

Todennäköistä tämän päivän tiedon mukaan on että poika palautuu ennalleen.
Ainakin vapun yli teho-osastolla kuitenkin vielä.