Joo-o, tänään sitten on se kokous jota jännitän ja joka selkiyttää toivottavasti jatkoa. Toivon olevani kykenevä ilmaisemaan lisää toiveitani ja pelkojani. Sähköposti- ja puhelinkeskusteluissahan jo on asioita puitu. Aloitteentekijä olin minä koska koen ettei henkilökemiat lähiesimiehen kanssa pelaa enkä näe toimintamahdollisuuksia jatkossa.
Kokoukseen tulee lähiesimies, ylin esimies ja oma työnohjaajani. Tiedän olevani sikäli vahvoilla että minut oikeasti halutaan pitää, kyse on nyt oikeastaan siitä että mun on saatava omat ajatukseni selkeästi ilmoille jotta toimintaa OIKEASTI voidaan kehittää oikeaan suuntaan. Suuntaan jonka jarruna lähiesimieheni pitkälti on.

Kyseessähän siis on kuntouttava työtoiminta kahtena päivänä viikossa jossa olen jo kaksi ja puoli vuotta ollut. Alun jälkeen esimiehet ovat vaihtuneet ja siitä takkuilut sitten alkoivatkin..

Koko työpäivä on ensin jännitettävänä ja vasta sitten on se kokous! Pakko yrittää rauhoittaa hermoja päivän aikana, toivottavasti edes jonkun verran asiakkaita käy etten pyöritä koko aikaa asiaa päässäni.

Toivotaan parasta, pelätään pahinta..?
1442264.jpg