Jotensakin on viime ajat olleet kiireisen tuntuisia. Jatkossakin kalenterissa melkein joka päivälle jotain ennalta sovittua. Joutoajat sitten menneet myyjäisiin valmistautuessa, puikkoja heilutellessa. Yhdet myyjäiset jo takana, tuottoon olen tosi tyytyväinen kun joulukorttitarpeisiin sain ihan kiitettävästi rahaa sieltä, ylikin. Korttien vääntämisen aion aloittaa toden teolla tämän viikon lopulla. Huivitilauksia mulla jatkuvasti, salomonin solmut jo kyllästyttää eli siirryn peruspitkiin, lämpöisiin kaulaliinoihin. Sukkia en urakalla tee, lähistöllä toinen asukas hoitelee sitä puolta.

Tänään on hemmottelupäivä. Lapset ostivat keväällä lahjakortin kasvohoitoon. Kortti jäi silloin käyttämättä kun oli se pojan onnettomuus, kesällä en halunnut sitä käyttää ja nyt onkin sitten viimeiset ajat ettei mene umpeen voimassaolo. Siis tänään on aika varattu.

Alavireinen olotila jatkuu ja jatkuu. Jotenkin tuntuu pakkopullalta kaikki. Mutta onneksi toisaalta on tekemistä, muuten saattaisin jäädä sängynpohjalle nukkumaan. Uneen olisi niin helppo paeta kaikkea.

Kerran viikossa on paikallinen askarteluryhmä, kokeillaan kaikenlaisia eri tekniikoita. Hauskaa on se.

Perjantaina pitää tyhjentää kellari putkiremonttia varten, poika tulee avuksi. Remontti sitten mun asunnossa alkaa marraskuun puolivälissä, sitä ennen pitää askartelut saada tehdyksi.
Jep.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
Image and video hosting by TinyPic