prod_338_12460.gifSelvisin työpäivästä vaikka alku aika koville ottikin. Muuttivat kauppaa josta saan tarvikkeet hakea ja siellä tietenkin enemmän jonoa josta taas seuraa että mulla jää vähemmän aikaa siivoukseen yms. Hikeä pukkas aika tavalla ennen kuin sain kaiken valmiiksi ja oven auki. Täytyy nyt seurailla, jos menee aina noin tiukalle niin jotain muutosta täytyy tehdä. Menen kai sitten maanantaisin aiemmin tjtn. Ja minähän niiiiiiiiiiin rakastan aamulähtöjä. Joo-o..

Lääkärin kanssa tänään haastelin puhelimessa: vaihdetaan suihkelääke erilaiseksi ja Ventoline sitten tarvittaessa lisänä, Erdopectin laitan "jäähylle" toistaiseksi. Huomenna aamusta haen uuden reseptin kun menee tänään jo aikaisin kiinni.
On se vaan kumma että lääkäri "yllättyi" kun sanoin käyttäväni Ventolinea päivittäin useamman puhalluksen koska hengästyn tosi pienestä. Ihan kuin ei oltais asiasta aiemmin puhuttu. Kuitenkin viimeksi torstaina sama asia tuli esiin. Ei kuunnellut siis..

Nyt marisin hälle juuri siitä kun mielestäni lääkitys ei tuntuisi olevan kohdillaan kun sairastelen koko ajan. Siksi nyt sitten määrää toista otettavaksi aamuin illoin.
Ja pirustako minä tiedän näistä *murinaa*