Kotona oleillut pääosin. Eilisen kaupoissa käynnin jälkeen yhtäkkiä tuntui että fyysinen vointi romahti: alkoi hengitysvaikeuksia ja pientä lämpöilyä. Join lämmintä ja otin ekstra-annosta avaavaa lääkettä. Välillä olo parempi, nyt taas aika raskasta hengittää. Kahtellaan.

Nykyisin taas kun enemmän yritän itse tehdä täällä kotona niin olossa sen heti huomaa. Pitäisi malttaa ottaa iisisti, siivoilla yksi nurkka kerrallaan ja pitää taukoa vaikka siten koko ajaksi riittäisikin tekemistä. Ikinä en ehdi kerralla saada kämppää imuroitua, mopattua ja pölyjä pyyhittyä. En vain kykene kun henki loppuu. Pöly siis asuu seuranani vaikka sitä poistelenkin. Juup.
Image and video hosting by TinyPic

Neuloin sen vauvan kypärämyssyn. Se oli siis sellainen siksak-malli jonka kokoamisen tajuamisessa mulla meni hippasen aikaa! Nauraa hekotin ääneen välillä kun en millään meinannut tajuta miten siitä saa soman myssyn! Novitan Piccolinolangan (valkoinen lanka jossa melko pieniä hempeitä väripilkkuja, sopii tytolle ja pojalle) vyötteessä oli ohje mutta minkään valtakunnan kuvaa siihen ei sitten ollut laitettu. Netistä lopulta sitten hain ohjeen jossa myös kuvaa. Mutta sitkeys palkittiin! Ja olihin tuo mun eka myssy joten ylpeä täytyy olla! Nyt aloitin sitten samalla langalla ja ohjeella nuttua, saa nähdä miten sen kanssa käy kun ikuna en mitään sellaista ole tehnyt. Takakappale nyt melkein valmis.
Onhan tässä aikaa kun baby syntyy vasta toukokuun lopulla, ehdin purkaa vielä moneen kertaan! *wirn*

Image and video hosting by TinyPic